Indiase kookworkshop

Wie zijn wij?

Amit woont alweer 5 jaar in Nederland en naast dat ik (Daniëlle) verliefd op hem ben geworden, ben ik dat ook op de Indiase keuken. De afgelopen drie jaar dat we elkaar kennen, hebben we samen ontzettend veel geëxperimenteerd in de keuken en nu is het tijd om deze smaken met jullie te gaan delen.

 

Hoe werkt het?

 

Koken is al niet voor iedereen weggelegd en Indiaas koken zal al helemaal anders zijn dan dat je gewend bent. Maar weet dat het moeilijker lijkt dan dat het is, je moet alleen weten wat je moet doen. En daarom gaan we in anderhalf uur tijd gezamenlijk koken. De sessies worden online gehouden en je kan gezellig in je eentje meedoen, maar ook met je partner, vriend(in) of je kinderen. Wij geven je tips en mocht je vragen hebben, kan je deze direct via de chatfunctie stellen, zodat wij ze voor je kunnen beantwoorden.

Één week voor aanvang van de workshop (of korter als je je later aanmeldt) ontvang je het boodschappenlijstje met bijbehorende recepten. Één dag voor aanvang van de workshop ontvang je de link om deel te nemen aan de kookworkshop.

 

Controleer je ongewenste mail!

 

Wat gaan we koken?

 

We zullen blijven variëren tussen verschillende gerechten en de moeilijkheidsgraad. Van een uitgebreid menu, tot meerder kleine gerechten, snacks of juist een ontbijtgerecht. In de shop vind je alle beschikbare datums, wanneer je op de datum klikt zie je wat we gaan maken en kan je gelijk een ticket bestellen.

Bekijk hier de beschikbare datums!

Wat zijn de kosten?

Je betaalt € 12,50 per workshop.

 

Een deel van dit geld reserveren wij, zodat we daarmee iets terug kunnen doen voor de Indiase bevolking. Voor meer informatie bekijk Het Jiven Project.

Indiaas starterspakket

 

Omdat we weten dat niet alle kruiden voor iedereen even makkelijk te verkrijgen zijn, bieden we ook een Indiaas starterspakket aan, met alle kruiden die je nodig hebt.

Bekijk hier het starterspakket.

Annuleren

​Uiterlijk 7 dagen van tevoren kan je de kookworkshop nog annuleren, ik reken dan 2 euro administratiekosten en de rest van het bedrag krijg je teruggestort. Binnen 7 dagen van tevoren kan je je niet meer afmelden met restitutie.

De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.