Eenmalig voedingsadvies

Heb je geen zin in een heel traject, maar wil je gewoon even weten of je goed bezig bent? Dan kan ik je helpen door eenmalig advies te geven. Bij interesse ontvang je van mij een vragenlijst via de mail, de vragen gaan over je doelen, eetgewoontes en levensstijl. Ook ga je drie dagen een voedingsdagboek bij houden, zo krijg ik een compleet beeld van jouw. Belangrijk is dat jij bepaald waar de focus op ligt of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon wilt weten of je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Je ontvangt binnen één week mijn persoonlijke tips met dingen die je kan verbeteren of aan kan werken. Ook ontvang je een op maat gemaakt voorbeeld dagmenu, zodat je een idee hebt van wat je kan eten op een dag. Met deze informatie kan jij uiteindelijk je doel gaan behalen!

 

Kosten

Voor een éénmalig voedingsadvies betaal je 50 euro. Wanneer je interesse hebt in een persoonlijk voedingsschema voor 7 dagen betaal je in totaal 65 euro. Wanneer je het doel heb om voor een langer termijn bezig te zijn en behoefte hebt aan begeleiding, dan raad ik je aan om naar mijn online voedingsadvies te kijken.

 

Zin om samen aan de slag te gaan? Of heb je een vraag? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Copyright Hey Groentje 2020/2021 - Alle rechten voorbehouden