Persoonlijke weetjes #1

Bijgewerkt: feb 7

Leuk zo'n website, maar wie zit hier eigenlijk achter? In het stukje voorstellen kan je al het een en ander over mij lezen, maar dat is natuurlijk niet zo uitgebreid. Verder deel ik online ook niet heel veel persoonlijke dingen, maar over mijn passie. Daarom is het tijd om met de billen bloot te gaan (natuurlijk niet letterlijk) en meer over mijzelf te delen. Dit ga ik doen met behulp van theezakjes, ik ben namelijk een echte theeleut en op de zakjes van Pickwick staan altijd leuke vragen. Ik heb 10 theezakjes verzamelend en deze ga ik voor jullie beantwoorden.

Foto gemaakt door: Yvonne


Wat mist er nooit in mijn koelkast?

Gelijk een leuke vraag om mee te beginnen. Ik doe eigenlijk altijd 1 keer in de week boodschappen, waardoor die aan het begin van de week helemaal stampvol zit en steeds leger wordt. Misschien een beetje saai, maar mijn koelkast zit altijd helemaal gevuld met groente en fruit. Ook vind je veel restjes, die ik later in de week altijd op maak.


Wat is jouw favoriete sport?

Ik houd ontzettend veel van eten en weet veel over voeding, maar ik ben niet zo van het sporten. Zou het graag willen zijn, maar het zit gewoon niet in me. Wat ik wel ontzettend graag doe is wandelen en het liefst op een prachtige en bergachtige locatie. Verder doe ik aan yoga en probeer ik zo nu en dan het hardlopen op te pakken.


Welke 3 voorwerpen zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?

Oeh dat is een moeilijk vraag! Het liefst zou ik namelijk iemand mee nemen, maar als ik drie voorwerpen moest kiezen: een notitieboekje (met pen), een boek over eetbare kruiden en planten en een scherp mes.


Geef jij onbekende wel eens een helpende hand?

Ja, maar dat is eigenlijk alleen wanneer iemand er om vraagt. Ik stap niet zo snel op iemand af om te helpen, zou ik misschien vaker moeten doen...


Wat is jouw favoriete dag in de week?

Vroeger zou ik sowieso vrijdag hebben gezegd, omdat dan het weekend bijna zou beginnen. Nu is het zondag, een dag waarop ik niet zo veel hoef te doen en lekker kan aan keutelen in huis. Ook ben ik tegenwoordig dol op maandag, omdat ik dan nieuwe plannen kan maken voor de week.


Wat is je favoriete quote?

In the end we only regret the chances we didn't take, deze quote vind je bij mij op het toilet en herinnerd mij eraan om mijn dromen te volgen. Ik wil later namelijk geen spijt hebben, omdat ik dingen niet heb gedaan of heb uitgeprobeerd.


Wat is de leukste vakantie die ik ooit heb gehad?

Deze vraag is voor nu ontzettend makkelijk, namelijk mijn solo reis voor 2,5 maand naar Zuidelijk Afrika (Zuid-Afrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe en Lesotho).


Waar voel jij je thuis?

Ik voel mij gelukkig ergens snel thuis, misschien omdat ik van reizen hou en op verschillende plekken in Nederland heb gewoond, gestudeerd en gewerkt? Voor mij licht het vooral aan de mensen die er zijn.


Wat is jouw favoriete app?

Veel apps zou ik zonder moeite kunnen verwijderen, maar YouTube en Instagram zou ik echt moeilijk vinden. Ook vind ik de app van de Lidl erg handig!


Welke film heb ik al meer dan tien keer gezien?

Geen enkele, maar de film die ik het vaakst heb gekeken is Into The Wild. Dit is een film die mij keer op keer ontzettend inspireert.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven