Persoonlijke weetjes #2

Bijgewerkt: feb 7

Vorige maand kon je voor het eerst meer over mij persoonlijk lezen en bij dezen deel ik een nieuwe versie. In deze reeks beantwoord ik tien vragen over mijzelf, gebaseerd op de Pickwick-vragen die je bij je theezakje vindt. Hopelijk leer je mij weer wat beter kennen.

Wat heb je het laatst gekocht?

Ik probeer sinds dit jaar eigenlijk zo min mogelijk te kopen en wanneer ik wel iets wil kopen er goed over na te denken. Het laatste dat ik heb aangeschaft is een pyjama... ik had echt een nieuwe nodig voor de winter.


Wat is je favoriete vervoersmiddel?

Ik vind het heerlijk om met de trein te reizen, genieten van het uitzicht terwijl je verder niets hoeft te doen. Op mijn 19de ben ik met de trein van Nederland door Oost Europa naar Griekenland gereisd, echt een aanrader voor iedereen.


Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?

Stofzuigen en sokken bij elkaar zoeken denk ik... Iets waar ik absoluut geen hekel aan heb is het doen van boodschappen en koken.


Ben jij een buiten - of een binnenmens?

Ik zit helaas veel te vaak binnen, maar ben echt een buitenmens.


Hoeveel paar schoenen heb je?

Ik heb 3 paar sneakers, 2 paar winter boots, 1 paar sandalen, 1 paar wandelschoenen en 1 paar hardloopschoenen. In totaal dus 8 paar.


Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen?

Vroeger keek ik altijd met plezier naar programma's als border security, ik zou daarom wel een keer willen meelopen bij de douane.


Zou je liever aan de zee wonen of in de bergen?

Ik ben echt dol op een berglandschap en vind het heerlijk om in te wandelen. Niet alleen omdat het voldoening geeft, maar ook omdat elke keer wanneer je een bocht om loopt het landschap weer mooier is geworden. Op het stand zal je mij niet snel tegen komen... kan mij niet herinneren wanneer ik er voor het laatst ben geweest, haha.


Wat kocht je van je eerste salaris?

Wat ik heb gekocht van mij eerst salaris, geen idee. Maar ik ben op mijn 16de gaan werken omdat ik heel graag vrijwilligerswerk wilde gaan doen in Malawi en hier moest ik voor sparen.


Zou je liever al je eten rauw eten of al je eten frituren?

Ik denk dat ik na 1 dag helemaal klaar zou zijn met gefrituurd eten, dus ik kies voor rauw eten.


Met wie zou je een wereldreis willen maken?

Natuurlijk met mijn vriend, Amit.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven