Persoonlijke weetjes #3

Bijgewerkt: feb 7

Er zijn nog meer dan genoeg dingen die jullie nog niet van mijn weten en ik heb weer voldoende theezakjes bij elkaar gesprokkeld, dus het is tijd voor een nieuwe persoonlijke weetjes. In deze reeks beantwoord ik tien vragen over mijzelf, gebaseerd op de Pickwick-vragen die je bij je theezakje vindt. Hopelijk leer je mij weer wat beter kennen.

1. Durf jij je dromen te volgen?

Absoluut! Ik vind het ontzettend belangrijk om te doen wat ik het liefst wil doen. Het lijkt mij zo zonde om later wanneer ik oud ben terug te kijken op een leven waarin ik mijn dromen niet durfte te volgen en daar spijt van heb.


2. Van wie zou jij de gedachten willen lezen?

Van niemand! Het lijkt mij echt verschikkelijk om te weten wat iemand anders zijn gedachten zijn.


3. Welke taal zou je graag willen spreken?

Hindi. Mijn schoonfamilie woont in India en het zou een stuk makkelijker zijn als ik ook de taal zou spreken. Maar ik zou het ook heel gaaf vinden om nog meer talen te kunnen spreken.

4. Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?

Ik houd niet van heel warm weer, maar ik heb helemaal niets met de sneeuw... dus dan kies ik toch maar voor de zon. Ik geniet het meest als het tussen de 20 en 25 graden is.


5. Kook je liever zelf of bestel je liever eten?

Ik bestel eigenlijk nooit eten. Dit omdat het dan vaak een ongezonde optie is en ik het ook veel geld vind. Ik kook dan liever zelf en als ik echt geen zin heb om te koken, maar ik gewoon iets makkelijks.


6. Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?

Geen tv. Ik vind het best grappig dat ik deze vraag nu krijg, ik heb namelijk in november mijn tv abonnement opgezegd. Dit omdat ik bijna geen tv keek en die 5 programma's in een jaar die ik wel wil zien, kijk ik nu gewoon terug. Ik heb trouwens wel de tv gehouden, want daar kijken we bijvoorbeeld Netflix op.


7. Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?

Umh dit is een moeilijke vraag. Want wanneer ik voor de loterij kies weet ik dat ik er heel veel mooie dingen mee zou kunnen doen en niet om mijzelf te verrijken, maar om andere te helpen. Alleen de perfecte baan vinden is natuurlijk ook fantastische. Het liefst misschien allebei?


8. Wat eet je het liefst op je boterham?

Ik eet bijna nooit brood, maar als ik het eet zit er eigenlijk altijd pindakaas op en sinds kort ben ik echt verslaafd aan een broodje met een omelet van tofu.


9. Kies je voor een stedentrip of strandvakantie?

Allebei heeft eigenlijk niet mijn voorkeur, maar een strandvakantie is echt niets voor mij. Dan kies ik het liefst voor een stedentrip, maar wel een waar echt veel te doen is en ik ook de natuur kan op zoeken.


10. Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Je heb wel eens van die win acties dat je 1 minuut gratis winkelen kan winnen in de supermarkt... dat is echt mijn droom! Het lijkt mij echt fantastisch om een winkel door te rennen en de beste producten te pakken. Ik wordt al helemaal enthousiast bij het idee van 10 minuten!

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven