Sojayoghurt met blauwe bessen

Bijgewerkt: feb 7

Plantaardige yoghurt met fruit en zaden is een van mijn favoriete ontbijtjes, omdat je eindeloos kunt blijven variëren. Daarnaast ben ik gek op de yoghurt van Alpro, maar probeer ik meestal te kiezen voor de naturel variant zonder suiker. Ik voeg namelijk liever mijn eigen fruit toe. Dit keer ging ik voor een combinatie van blauwe bessen met pecannoten.

Wat heb je nodig?

  • 200 gram sojayoghurt naturel (zonder suiker)

  • 50 gram blauwe bessen (handvol)

  • 10 pecannoten

  • 1 el pompoenpitten

  • 1 el kokosrasp

  • 1 el hennepzaad

Wat moet je doen?


Doe de plantaardige yoghurt in een kom en voeg de blauwe bessen en pecannoten toe. Strooi vervolgens de pompoenpitten, kokosrasp en hennepzaad over de yoghurt. Geniet nu van een heerlijk ontbijtje.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven