Tropische yoghurt smoothiebowl

Bijgewerkt: feb 7

In de zomer drinkt ik bijna elke dag een heerlijke smoothie of zoals dit keer maak ik een smoothiebowl. Wanneer ik een smoothie eet i.p.v. drink heb ik het gevoel langer vol te zitten, omdat ik er de tijd voor neem. In de zomer gebruik ik eigenlijk voornamelijk tropische fruit, zoals voor deze smoothiebowl mango en passievrucht.

Wat heb je nodig?

  • 150 gram plantaardige yoghurt (soja of kokos)

  • Handje diepvries mango

  • 2 passievruchten

  • Sap van een halve limoen

Hoe maak je deze smoothie?


1. Doe de mango, het sap van een halve limoen en de inhoud van één passievrucht in de blender. Voeg eventueel een klein beetje water toe, om alles goed te kunnen mixen.


2. Doe in een bakje de plantaardige yoghurt en roer hier het mengsel uit de blender doorheen.


3. De inhoud van de andere passievrucht kan je als topping toevoegen aan de smoothiebowl.


Tip: Voeg eventueel nog wat granola na keuze toe of kokosrasp.

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven