Voedingsadvies voor bedrijven

Gezonde medewerkers presteren beter, zijn minder snel ziek en zitten beter in hun vel. Dit is alleen vaak niet de realiteit op de werkvloer. Dit vanwege de hoge werkdruk, veel zittend werk en snel tussendoor wat eten i.p.v. een goede gezonde maaltijd, Als werkgever kan je hier verandering in brengen, door je medewerkers gezonde voeding (volwaardige en plantaardige voeding) aan te bieden en beweging te stimuleren. Dit kan o.a. via onderstaande mogelijkheden:

Presentatie

Tijdens de presentatie gaan we het hebben over gezonde voeding en beweging. Zo komt de vernieuwde Schijf van Vijf van het voedingscentrum aan bod en hoe je dit kan toepassen in je privé- en werkleven. Ook worden er lunch en snack tips voor op het werk gedeeld. Verder gaan we het hebben over de bewegingsrichtlijnen en geef ik tips om meer te bewegen zonder dat je naar de sportschool hoeft.

 

Lichaams- en voedingsanalyse

Het is mogelijk om je werknemers een lichaams- en voedingsanalyse aan te bieden. Hierbij wordt per werknemer gekeken naar de lichaamssamenstelling en zijn of haar huidige voedingspatroon. Na de analyse krijgt de werknemer persoonlijke tips, om mee aan de slag te gaan.

 

Bedrijfskantine

Wanneer er binnen het bedrijf een bedrijfskantine aanwezig is kan er samen gekeken worden om deze gezonder te maken.

Ben je als bedrijf geïnteresseerd om hiermee aan de slag te gaan, dan help ik je hier graag bij. Neem vrijblijvend contact op via danielle@heygroentje.com om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Copyright Hey Groentje 2020/2021 - Alle rechten voorbehouden