Voorstellen

Daniëlle Kwint
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black YouTube Icon

In mijn tiener jaren ontwikkelde ik veel slechte eetgewoontes, waardoor ik op een gegeven moment gewoon te zwaar was. Op mijn 20ste wist ik dat er iets moest veranderen en na het krijgen van een vervelende voedselvergiftiging, ben ik mij steeds meer in gezonde voeding gaan verdiepen. Ik ben zelfs een opleiding gaan volgen om gewichtsconsulent te worden en begeleid nu andere naar een gezod en plantaardig voedingspatroon. 

 

Naast dat ik met veel plezier werk aan Hey Groentje, werk ik ook in een verzorgingstehuis als receptioniste. Verder ontdek ik graag nieuwe plekken, houd ik van koken, lezen en wandel ik graag in de natuur. Oh en mocht je een spellingfoutje tegen komen, ik heb dyslexie, maar ben dol op schrijven.

Hey Groentje-14.jpg
Amit Choudhary

Ongeveer 5,5 jaar geleden ben ik vanuit India naar Nederland gekomen om te studeren aan de Universiteit van Wageningen. In het studentenhuis waar ik woonde, kookte ik vaak voor mijn huisgenoten en kwam ik erachter dat ik het erg leuk vind om te koken. Sinds ik Daniëlle ken staan we vaak samen in de keuken en vind ik het leuk om via de kookworkshops, ook andere kennis te laten maken met de Indiase keuken.

Verder houd ik van cricket, doe ik aan yoga en luister ik graag naar boeken. Ook vind ik het leuke om nieuwe culturen te ontdekken en talen te leren, hierdoor spreek ik ondertussen een goed woordje Nederlands.