Waarom plantaardig?

Waar Amit vanuit zijn jeugd al gewend was om vegetarisch te eten, viel bij Daniëlle het kwartje pas aan het einde van haar tiener jaren. Tegenwoordig eten wij allebei helemaal plantaardig en vinden we dit ook belangrijk om met andere te delen, zowel vanwege het dierenwelzijn, de aarde, onze gezondheid en voor de medemens. Op deze pagina vind je alle informatie om zelf ook vaker of helemaal plantaardig te gaan eten. 

Groenten en kruiden

Gezond &

plantaardig eten

Wil je meer weten over een gezond en plantaardig voedingspatroon, bekijk dan de blogs op deze pagina. Van informatie over gezonde voeding, belangrijke voedingsstoffen en supplementen tot interessante documentaires en interviews met anderen die net zoals ons ook plantaardig eten.  

Aardappel soep

Plantaardige recepten

Heb je even geen inspiratie om een lekker, maar ook plantaardig gerecht op tafel te zetten? Dan zit je op deze pagina goed, hier deel ik namelijk onze favoriete ontbijtjes, snacks, avondgerechten en nog veel meer!

Een keer iets Indiaas proberen? Kijk dan hier voor een aantal recepten! 

Dieet plan

Online basistraining plantaardige voeding

Deze onlinetraining is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaker of helemaal plantaardig zouden willen gaan eten, maar geen idee hebben hoe ze dit moeten aanpakken en meer informatie willen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij alle informatie hebt zodat je kan beginnen aan je plantaardige avontuur.